Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamanter


Kan det vara så
att diamanter är slocknade stjärnor.

Som fallit,
ned till jorden.

Där de alstrar energi åt vår längtan.
Till allt som vi så hett åtrår.

Att de är stjärnglasen i våra ögon,
glittret i våra hjärtan.

Symbolen för det universiella.
Drömmen, om den eviga kärleken.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-01 20:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ni alla så, vi alla så, består utav stjärnstoft

ni kvinnor lyser utav stjärnos själ
2015-04-04

  Ingrid Trolle
Nog är det så att
den vackra stenen
gjord av stjärnstoff
blivit symbolen för
för evig kärlek
Vackert förmedlat
2015-04-01

  ULJO
Så kan det nog vara
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP