Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar vid Medelhavskusten


Det gåtfulla livet


Silverskimrande havet
Hop lösdrivande moln
Givakt stående palmer
Alla frågar paroll

Till lösdrivande livet
Som just skrider förbi
Silverskimrande livet
Onåbart och sfinxlikt


Av Alicia Stenfors




Bunden vers (Rim) av Alicia Stenfors
Läst 566 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-30 21:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tankarna blev en bra text.
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Alicia Stenfors
Alicia Stenfors