Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sänker mig ner till huliganernas nivå


Piskar där på vartenda en av dem

Ger dom alla en läxa i hopp om att de ska förstå

att man inte ska hålla på och bråka och så

Hålla på och förstöra fotbollsmatcherna för andra

Att livet är för kort för sådan skit

För att hålla på och slåss med alla runtomkring en

är inte någon större Hit

Sedan klättrar jag bara åter upp några pinnar igen

där jag hör hemma på min egen nivå

Där jag fortsätter att vara allas vän

En rättrådig en..

Ken Cassel
30/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-30 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel