Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankens gång i natten

det var länge sedan jag var uppe så länge på
natten mitt minne jobbar av gamla spår i sinnet

regnet piskar cell fönstret bakom mej och gör
det rent det är skönt att höra regnet på natten

det var också länge sedan det skänker mej frid
men tim är nu slagen för en tid sedan mörkret

har fallit på så det är dags att lägga
sej så minna drömmar får ta fart och ta mej till

ett äventyr där jag är lycklig och fri kanske en katt
fågel myra kamel vad som helst i minna drömmar

men ordet är fri och lycklig god natt kära poet vänner




Fri vers av den nakna poeten
Läst 140 gånger
Publicerad 2014-05-31 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten