Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Saknaden ~

Vem är du nu?
Du är annorlunda
Du är ny
Du har hittat en ny

Vill bara se, en sista gång, morgondagen gry
Tillsammans hand i hand

Jag är inte längre din enda tanke
Jag är inte längre din sanna kärlek
Jag är inte längre den enda

Det goda vi hade blev bittert
Du spottade ut mig på gatan

Med skrapsår av vår historia
Scener från det förgångna blir förljuget
Minnen jag vill minnas dunklas av sorgen
Ett krampaktigt tag i skratten
Men smärtan för stor i den mörka natten

Ett stort gap som sväljer mig hel
Jag trodde inte jag gjort något fel
Jag förstod aldrig ditt spel

Jag finns inte längre i din tanke
Jag finns inte längre som din kärlek
Jag finns inte längre som din enda

Jag finns inte längre
För dig
Hos dig
Med dig

Med någon som du

 

2014 © Andreas H. Lind




Fri vers (Modernistisk dikt) av Andreas H. Lind
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-31 11:50



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
otroligt beskrivande känsla av att ha blivit övergiven.....känns i hjärteroten!
2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind