Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Minnet av dig ~

I ett ögonblick av förtvivlans vibrerande ton

En symfoni av glimrande stjärnor darrande över himlavalvets suck

Ett slutgiltigt andetag som en tår bland dimmans tonlösa sånger


Den sista fallande droppen från fönstret
En reflektion i randbågens skeva färger av svalnande smärta


I skymundan bakom molnens dolda skrik faller den ljudlöst ned som en pärla till botten vid glömskans strand


Där allt egentligen hör hemma




2017 © Andreas H. Lind




Fri vers (Fri form) av Andreas H. Lind
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-20 13:42



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En vacker och
starkt berörande
dikt
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind