Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Kärleken på nytt ~


I ett ögonblick av förtvivlans vibrerande ton.
En symfoni av gråtande stjärnor över himlavalvets suck

I skymundan bakom molnens glömska faller tårarna
En lättande tyngd av allt som varit och kunde bli

Ner mot livets andetag med den slutliga sång
Ett enda av det förgångna från molnens tonlösa stig

Sista fallande droppen från fönstrets vassa karm
En reflektion i regniga färger av svalnande smärta

Sjunker som djupa pärlor in i själen
Tills kärlekens stigande ebb tar vid igen

Och på nytt lyser med all sin kraft över himlavalvet nya hopp.



© Andreas H. Lind




Fri vers (Fri form) av Andreas H. Lind
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-11 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind