Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Slut - På riktigt ~


Insiktslöst stirrar jag ut genom fönstret

Regnet faller långsamt längsmed ditt hår

Väskan är tungt packad



Jag smeker regnbågen med blicken

Jag blundar tomt



Du vände dig inte ens om denna gång




2017 © Andreas H. Lind




Fri vers (Fri form) av Andreas H. Lind
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-20 02:37



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En fin dikt om smärtan
Du berör verkligen.
Önskar dig snar läkning
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind