Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Att skriva ~

Är att tänka
Är att finnas

Är att känna
Är att minnas

Är att treva
Veta att livet är värt att leva




2017 © Andreas H. Lind




Fri vers av Andreas H. Lind
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-20 17:54



Bookmark and Share


  Andreas H. Lind
och sedan fick jag ju in lite filosofi också Ingrid, á la Descartes - Cogito, ergo sum :)
2017-02-21

  Ingrid Trolle
En bra beskrivning
på vårt skrivande
men framför allt också
på livet själv.
2017-02-20

  Öknens Ros VIP
Precis så är det!
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind