Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Som stigen ~


Den grå stigen
slingrar sig sakta
mot ovisshet

Saknad

Den ljusa stigen
visar mig vägen
till mitt inre

Längtan

Den mörka stigen
leder mig in
mot mitt hat

Förtvivlan

Den röda stigen
följer med mig
till mitt hjärta

Kärleken

Stigen, min ledsaga
genom livet
in i min själ

Jag går aldrig mer vilse

Stigen är du



1998/2018 © Andreas H. Lind





Fri vers av Andreas H. Lind
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-11 13:19



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den här dikten inspirerade öijer att skriva sin dikt Skogen:https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1660526

2018-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind