Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Kärlekens sista tår ~


I ett ögonblick av förtvivlans vibrerande ton.
En symfoni av gråtande stjärnor över himlavalvets suck

I skymundan bakom molnens dunkla minnen faller de
En lättande tyngd av allt som varit och kunde bli

Ner mot livets första andetag med dess slutliga sång
Tårarna av det förgångna från himlens tonlösa våg

Sista fallande droppen från fönstrets vassa karm
En reflektion i regniga färger av svalnande smärta

Sjunker som djupa pärlor ner i glömskans botten
Tills kärlekens ebb tar vid och du börjar andas igen

© Andreas H. Lind




Fri vers av Andreas H. Lind
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-06 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind