Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara ren kärlek som gäller


för inga andra ingredienser finns att tillgå

i det här projektet

Bara ren och äkta kärlek

Inte något extra kitt att få med sig den dan man

bestämmer sig för att man ska bli till två

som hand i hand tillsammans in i framtiden gå

För är det så kommer det här förhållandet aldrig att funka

i verkligheten

Varför?

Vet inte

Det bara är så

Det måste vara äkta

Anamma och fäkta som Kapten Haddock brukade säga

till Tintin och den vita hunden Milou...

Ken Cassel
31/5-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-31 18:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är det...äkta ska det va...
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel