Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glädjefnatt


ordsvada med rim

Nu skall jag skalda ett litet stycke
på ett sätt jag själv, gillar väldigt mycke'
att rimma på ord som trillar ur munnen
är en gåva som inte alls är försvunnen

den finns där inne någonstans
den hänger efter som en liten svans
den säger, du har mig väl inte glömt
jag svarar, nej jag har dig bara gömt,

gömt för en stund av allvar och ro
något annat får du absolut inte tro...
att rimma är en livets gåva vi fått
att orda i både stort och smått

det ger liksom en liten stråle av ljus
ja rentav känns det som att göra lite bus,
busa med orden och göra dem glada
men nu tackar jag för mig och min ordasvada!







Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-31 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP