Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elvisp


Elvisp Resley var inte något vidare vis man.
En sak hade han däremot lärt sig av livet.

Att kunna acceptera läget, men ändå inte vara riktigt nöjd.


Det tyckte Elvisp Resley var bra.




Fri vers av Burläsk
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-03-27 21:42



Bookmark and Share


  Cris
*skratt* ja ordlek..med namn
finfin snurr på denna
2006-07-27

  Daniel_78 VIP
hahah lysande kul!
2006-05-28

    darklight
Suverän!
Finurlig ordlek, :)
en blandning av humor och allvar.
2006-03-28

  Sanningsägaren VIP
Den här Sagan känner jag mig riktigt rörd av, nästan fluffig.
Tack!
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt