Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undringar

Jag kan inte andas
Jag slutade i samma stund som du tvekade

Jag är inte van att vara svag...

Det kändes som om du alltid hade varit här,
och jag var säker på att jag hade förtjänat de

De sa, Håll tillbaka för att ta dig framåt

Men jag var lycklig


Du är vackrare nu

Vad är jag?




Fri vers av arsamandi
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-01 00:43



Bookmark and Share


  axveronika
Fritt svävande. Bra intressant läsning
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

arsamandi
arsamandi