Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Nattens kärlek ~

Nattens distans vinkar
med viskningar av kärlek
Ni känner vindarnas kittlande smek

Hand i hand genom staden
med nattkvisten i famn
Utan ord eller skrivet namn

Passionen tar tag vid eken
med hänförda kyssar i dans
Vakade av endast stjärnornas glans

Månen öppnar hennes klänning
med sken av brinnande begär
Oveten om var detta spär

Gräset upplåter er lusta
med vätan lidelsen blandas
Som ett till gryningen randas

Solen vaknar drucken
med ågren och avslagen brånad
Nattens lust var bara lånad

Ett enkelt och stumt farväl
med ljudet från vindarnas svek
Lurade på kärlek vid en ek

 

2014 © Andreas H. Lind




Fri vers (Fri form) av Andreas H. Lind
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-01 09:02



Bookmark and Share


  Maria Natasja
"Solen vaknar drucken
med ågren och avslagen brånad
Nattens lust var bara lånad"

Bra!
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Andreas H. Lind
Andreas H. Lind