Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som älskar sig själv kan älska andra


Du möter bara Dig själv

Tänk tanken...........

Älska hela Dig
med
respekt
hänsyn
omtanke

Erkänn och omfamna
dina rädslor

så slipper du möta dem
i din partner

Du kommer annars att dra till Dig
det som du vägrar se i dig själv...

Var rädd om .....

så slipper du vara rädd "för"









Fri vers av WyS VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-01 18:13



Bookmark and Share


  blått nagellack
Åh, fantastiskt. Älskar slutet. Bra budskap!
2014-06-24

  HelenaW
Ja, så är det. Du har fångat kärnan i många felande relationer.
2014-06-12

  Bibbi VIP
Jättebra.
2014-06-06

  Lars Hedlin
Verkligen klokord i denna!
2014-06-02

  Mangal VIP
Gillar. Visdom.
2014-06-02

  axveronika
Så bra.
2014-06-01

    ej medlem längre
Klokt och fint formulerad text.
Bara det man äger kan man ge.
Så utan egenkärlek finns ingen kärlek att dela med sig av.
2014-06-01

  Lehva VIP
Vilken klok och skickligt skriven text. Bravo!
Håller med om allt:-)
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP