Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sekund

Allt vände
bara sådär
kändes som allt
vände inombords

såg ett ljus
men det slocknade
bara sådär

En sekund
och leendet dog
bara sådär




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-01 21:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan berör det inre .....
2014-06-02

    ej medlem längre
Stark och sorgsen.
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson