Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svedjebruk


Upp ur mörkrets varma inre
pumpar tunga pendlar
röda känslor
fuktig jord
vita strömmar
nakna ord

Det är när huden skrattar
och dina ögon ler
vi flyttar berget
formar guld och ser
hur vida himlar vidgas
när ljuset strömmar ner
och tusen händer smeker
vindarna som leker
sådd med fria frön
i varsam vädjan
vinter viskar
om ohörd bön












Fri vers (Fri form) av Jordgubbsodlare
Läst 390 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-03 10:51



Bookmark and Share


    Solai
Skriven på känslornas språk, bara alltigenom vacker att läsa. Jag älskar hur innerligt, varmt och omhuldande du ser på och berättar om detta vi.
Det är när huden skrattar
och dina ögon ler
vi flyttar berget

2014-06-23

  Solitaire VIP
Väcker ett myller av känslor
Blir inte klok på texten, men den ger ett starkt intryck.
Gillar ordmagin :)
2014-06-04

  Schizooliza
Känns som att du bara låtit oss ana lite av din ännu än oskrivna gyllene skatt du besitter inom dig. Många böcker räcker knappt o du har flödet. Vackert!
2014-06-04

    ej medlem längre
Vackert och överraskande språk om man ser till tidigare texter här. En flyktighet i titeln som är talande. Mycket bra..
2014-06-03

  Nanna X
stark sommarkärlek, jordgubbar och grädde
2014-06-03

    ej medlem längre
instämmer, väldigt kärleksfull
2014-06-03

  Katinka VIP
Passion och innerlighet. Tycker mycket om den. Fint bildspråk och hur känslan jordas.
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Jordgubbsodlare
Jordgubbsodlare