Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folkhemmet

 

En blomma i hemmet är vackert

när den är i blommande prakt

Men förblir i evigheten inte läcker

därför sänder vi den till slakt

 

Tanken som når mig inifrån

är att jag är som blomman

Vacker när jag tillät mig vara ett samhällsfån

förbrukad när jag blev en sjuk gammal man




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-03 12:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vi lever
under
hårda villkor

och inte ens
är blomman
ett undantag
2014-06-03

    ej medlem längre
Vemodiga reflektioner
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP