Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



di essere..( choka - form )





åren går
utan höjder - omringad
av saknad; stundtals
efter flera dig...och du...
tidvis så nära
min kärlek: kan se dig i
tankar på det som vi levt



di essere
con te...e tu... di volta
in volta
cosi vicino
al mio amore, -
dei miei sogni

att vara
med dig...och du...
tidvis
så nära
min älskade, -
svar till mina drömmar




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-04 09:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen fint skriftat!
2014-06-04

  Federico Romano
E io adesso mangio pegorino, bevo grappa e vino e penso a te.. Amore é la vita..
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran