Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vackra ord! så viktiga, så lätta att säga... varför gör man det inte oftare..


du är så lugn; som sol ser jag dig...


i egna tankar
på väg någonstans...
bara hejar en vän -
som ofta glädjer mig
bara genom att vara sig själv -
inte så fel att hon är vacker,
kan hon ej rå för..kanske
därför hon vill pigga upp mig
när jag går..?!... som Skönheten
till Odjuret: " du är så lugn...
som Sol ser jag dig..."...
så har vi kommit i gång -
som i förbifarten är vi där, -
ofta för andra gången samma dag...
det är bestämt så..?...eller
för att vi behöver det...eller vill
bli ännu gladare..utan orsak
genom att vara oss själva,
tala om det vackra högt
för varandra -
och gå vidare...
stärkta av lysande ord




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-03 22:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert skaldat!
2014-06-10

  Lars Hedlin
VAckert skrivit!
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran