Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 31 Maj: Bajsande hund tvingade plan att nödlanda


Bajs är farligt

 

En söt ledarhund

på ett flygplan

Blir en otrevlig stund

för vissa organ

 

Om han tryfferar en mittgång

en, två, flera gånger

Som en följetong

skapar det överlevnadsånger

 

För de stackars medpassagerarna

men när det tar slut

På pappershandukarna

då tar kväljningarna krut

 

Då startas en skräckpropaganda

av spyende döende människor

Och piloten tvingas nödlanda

då skitlukten är värre än att äta grannens snor




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-04 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP