Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Michael Jacksons ära...


Billie Jean är en förtjusande kvinna



Så vacker och fin

Som en god liten vitamin

Så full med energi

En förtjusande kvinna som många män önskar

vore till sin

Men eftersom hon nu är av en lesbisk natur

skrattar hon bara åt männen när de försöker

att flörta med henne

För hon säger bara åt dem alla

Stick och brinn!

Vilket inte alltid kommer i god jord då vissa män

tycker att hon bara kan dela med sig

av sin vackra kropp

För när hon tar bort deras sista hopp om henne

blir de så lätt frustrerade och besvikna

då de tycker att hon bara beter sig som ett litet svin

Och då de fnyser

Att vackra Billie Jean hänger sig åt andra kvinnor

kan för mig som Man aldrig båda något gott

Att aldrig med henne få chansen att byta lite spott

Sorgligt

Billie Jean är en förtjusande kvinna!

Ken Cassel
4/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-04 00:46



Bookmark and Share


  aol
Gillas synd va
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel