Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 1 Juni: Dödsdömd konvertit ska friges


Otroligt att detta händer i en civiliserad värld

 

I Sudan gäller religionsfrihet

men inte rätten att byta

Är fadern muslim äger du ingen valfrihet

det ingår i Sharialagarnas gryta

 

Meriam dömdes till döden

för att hon övergav sin islamiska tro

Och fick sen lite extra i nöden

hundra piskrapp för att hon lät kärleken gro

 

Men efter hård internationell kritik

blir kvinnan nu med sin nyfödda baby fri

Nu får den kristna amerikanska maken höra babyns skrik

sjunga hurra så bra för amnesti

 

Slutet gott

för ett brott

Ingen begått

bör ändå likställas med ett civilisationens nervsammanbrott




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-04 01:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grymma lagar i diktaturer.
2014-06-04

    ej medlem längre
för ett brott

Ingen begått

bäst - läser en dubbel betydelse att brottet var inget brott enligt kristna och piskrappen inte enligt sharialagen. Men tänk om hon gjort abort!
2014-06-04

  Bibbi VIP
Underbart.
Gud hörde vår bön.
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP