Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stum

Stum
av förvåning
att det faktiskt finns
en som du.
Jag söker ord
att klä mina känslor,
men misslyckas
ständigt.
Det är för stort,
för fantastiskt,
överväldigande.
Jag blir bara
stum.




Fri vers av Anna H
Läst 492 gånger
Publicerad 2003-11-02 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H