Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit är den enda färgen. Alla färger.

Du ser inte att mitt hjärta är gult och blått
hur gröna nyanser sprider sig ut i kroppens alla ådror
hur hela jag färgas blå i ren utfrysning
jag flammar upp och brinner, sätter eld med röda lågor
men jag säger aldrig något

för jag vill att ni ska se i mina svarta blanka ögon
att jag har tusentals åsikter som väntar på att mogna
som växer på tungan och kommer välla ut en apelsinorange skymning
i kontrast till den lila flickrums tapeten
och hur jag, kommer måla hela världen vit
med alla färger jag har.




Fri vers (Fri form) av altruistisk
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-05 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk