Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

London


Återigen så kusligt,

jag sträcker mig efter
någon som inte finns där

Mycket märkligt känsla

När jag vaknade upp i morse,
undrade jag om jag bara ville ha någon,

men insåg (redan innan tanken slog mig),

(oavsett var du eller jag befinner oss i världen).

Att det är dig jag vill ha!

Hoppas att ni får en kanondag i London!

Kramar till alla er!

Kramar och luktar efter din lukt i din kudde,

ensam.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2014-06-06 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP