Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en riktigt vild en


För jag lurade på en vän en kärleksdryck

så att han blev helt galen

Helt galen av lycka

För det dröjde inte länge för han hade dragit till sig

stans varenda flicka som pussade på honom

så mycket att han till slut fick hicka

´hick´

Men när kärleksdryckens effekt sedan började avta

kunde man se att en efter en av flickorna

fick kalla fötter då de började att sticka

åt ett varsitt håll

Ja, jag är en riktigt vild en

För det här tycker min polare och jag

att det var riktigt skoj

Så nästa gång ska vi locka till oss alla flickorna

med kärleksdryckens hjälp till Ålands båten

där vi säger till alla landkrabbor

Skepp O´hoj!!!

Ken Cassel
6/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-06 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel