Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man vill bli rik som ett troll


ska man göra som Zlatan

Bli proffs på att sparka på en boll

På bollen hålla koll

För då kan man tjäna miljoners miljoner

Storkovan

Och nej, jag skojar inte

Det är inte någon ploj

Något skämt

Så sätt igång och börja sparka...

Ken Cassel
6/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-06 15:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Att vara rik är inte bara att ha pengar...eller hur...
2014-06-06

    Jag är fan större än Sartre
Sista raden lät rätt bitter.

Säg istället som det är; du har sparkat och sparkat på den där jävla bollen, men blir ändå aldrig någonting mer än saftblandare i korplaget.
2014-06-06

  Peter Stjerngrim VIP
Eller så kan man skriva en bok
om hur man blir rik som ett troll ...

- Den lär läsas av tillräckligt många för att den ska bli självbekräftande
åtminstone för den som skrivit den ...
2014-06-06

    ej medlem längre
Ha ha!
2014-06-06

    Shush
;) sant!
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel