Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen kysser stjärnorna



dunkelgrå


men bortom själens
fjättring


är himlen
ljuvligt blå


solen kysser
stjärnorna



och inte ens
månen är ensam



ty allt blir
gnistrande vackert
när vi älskar




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-06 20:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert
2014-06-09

  KYREUS of Sweden
Nästan LUNDELL.
2014-06-06

  ULJO
Vilken underbar poetisk text, en hyllning till kärleken
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell