Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation, deklaration eller bara ordmissbrukande försök till att få det jag allra mest önskar och vill ... Exakt vilket det handlar om framgår rätt klart oavsett ... Budskapet förklarar men ursäktar inte hur det blev skriftat ...


Att sakna dig ...

... som är så 
innerligt perfekt
ämnad för mig
liksom jag är för dig ...

... är i det närmaste 
outhärdligt i sig ...

Speciellt 
här och nu
En fredagkväll
med tanke på
allt vi
skulle ha kunnat göra
om du varit här hos mig ...

Jag vet 
åtminstone 
ett oräkneligt antal
oanständiga drömmar och tankar
jag skulle förverkliga
tillsammans med dig ...

... En bråkdel av dem
vet jag med säkerhet
skulle få dig
till att inte någonsin 
ens tänka tanken på 
att i detta livet lämna mig ...

Du fattas mig!

Ty mer än någonting annat
önskar jag mig just nu
mer än någonsin förut
att få dig att känna
hur mycket jag vill dig ...

Allt detta slöseri med tid
utan dig i mitt liv
måste få ett slut ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-06-07 00:31



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra fångad känsla

2014-06-10

  Maria Natasja
Fint.
2014-06-09

  mickech
En mycket vacker önskan!
2014-06-09

  Stjärnöga
Mycket vacker
och finstämd
din längtan..
både het och
kärleksfull..
Den tycker jag
mycket om
2014-06-07

  Angela Bohlin VIP
När man väl fått smaka på kärleken... så nöjer man sig inte med mindre...

Så mycket längtan i dessa rader
2014-06-07

  Kim VIP
Ja saknad är en smärtsam tomhet som kan lamslå både fysiskt och psykiskt! Som att simma utan simring… :)
2014-06-07

  08-Ängel
Den här gilla jag. fin ...
2014-06-07

    ej medlem längre
Oj !

Vacker, längtan,
saknad, smärta,
sorg

Kärlek !
2014-06-07

  ResenärGenomLivet VIP
Fantasier och drömmar är inte nog...hoppas att verkligheten
snart infinner sej...
2014-06-07

  Tabac VIP
Smärtsam vacker och sorglig i samma andetag.
2014-06-07

  stig wikman
Fin
Kärleksförklaring
Peter.

APPLÅD.
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP