Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen jag började tvivla

Va fan är det
som luktar?
du luktar ju
som en hora

sa min far kärleksfullt till mig

tror jag ska sluta
med aftershave




Fri vers av Bengt VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-07 09:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så lätt böjer jag mig inte för andras åsikter. Hade någon sagt så där till mig hade jag tagit på ännu mer rakvatten. OCH tjejparfym, enbart för att provocera.
2014-06-07

  louisegirl
Haha så bra ;)
2014-06-07

  Lehva VIP
Obehaglig. ..snyggt beskrivet!
2014-06-07

    ej medlem längre
Haha snyggt!
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP