Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ande-tag

Om jag kunde fånga
Skuggan av mitt överjag
Genom ett enda ande-tag

Om jag fick en liten glimt
Av livets största gåta
Ändras jaget - att leva och låta?

Om jag slutade existera
I min nuvarande form
Lever jag igen - enligt ny norm?

Mina själsfränder här på jorden
Fångar elegant skuggan av mitt överjag
Om och om igen, i många djupa ande-tag.




Fri vers (Fri form) av Glitr
Läst 351 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-06-07 15:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Lysande!
2014-07-07

  aol
Vårat jag kan aldrig dö, bra skaldatoch berörande vännen,
2014-06-23

    ej medlem längre

Detta läser jag med förtjusning ...
2014-06-22

  Lars Hedlin
Suveränt bra ;)
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr