Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Vad gör ni med alla mina gitarrer när jag dör?

Vad gör ni med alla mina gitarrer när jag dör?

Säljer ut dem som styckegods?

Sälj allt,

men mina två kärlekar säljs inte!

Levinen har hjälp mig genom livet,
ritade kartan som jag går på.

Les Paulen som jag är otrogen
mot genemot min fru.

Pusselbitarna i livet som finns där i denna Sunburst,
med sitt vackra svank,
och sin spelbarhet som älskar med mina fingrar.

Man kan inte älska icke materiella ting,
sägs det!

Men min kärlek till dessa två
är helt utomjordiskt!

Snälla!

Sälj dem inte,

låt de gå i släkten!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-07 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP