Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vill ha?

 

Vem vill ha en sån som jag,
en knubbig tant i rosa kläder?
Vem vill ha en sån som jag,
som vill va ute i alla väder?

Vem vill ha en sån som jag,
som lagar pappen på sitt eget tak?
Vem vill ha en sån som jag,
som ibland kan vara alltför rak?

Vem vill ha en sån som jag,
som bas i ett rockband spelar?
Vem vill ha en sån som jag,
som reser ensam till världens delar?

Vem vill ha en sån som jag,
som låter andra tycka vad dom vill?
Vem vill ha en sån som jag,
som gillar när livet inte står still?

Vem orkar?
Vem vågar?
Vem önskar?




Bunden vers (Rim) av häxängel
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-08 08:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
de flesta:)

gott skrivet
2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

häxängel