Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar på en ängel


En vacker liten ängel ifrån det blå som ska komma ner

till mig hälsa på

En liten ängel under vars vingar jag tryggt kan värma mig

om jag så vill så

En ängel som tycker om mig likaså

En ängel som verkligen kan få mig att bekänna färg

lycklig som få

Så nu väntar jag bara på att hon ska landa

så att det kan bli så

Vi två...

Jag väntar på en ängel!

Ken Cassel
8/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-08 06:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfull och fin önskan...
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel