Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det äkta paret stod i duschen

när det plötsligt ringde på dörren
Hon tar på sig morgonrocken och går och öppnar dörren
där en leendes men snopen granne står
För han säger till henne
Om du släpper ner morgonrocken på golvet
så får du tiotusen kronor av mig
Han visar henne bunten som han håller i handen
Hon funderar en liten stund, men gör så
Släpper ner morgonrocken och tar pengarna
Och precis i detta ögonblick så skriker hennes man
till henne ifrån duschen
Vem är det?
För jag hoppas verkligen att det är våran granne
som jag lånade ut tiotusen kronor till
häromdagen...

Ken Cassel
8/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-08 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel