Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är någon som smyger omkring därute i natten


denna lördag

Fullmåne som det nu är

Någon som tassar fram på tå

Och det är inte den vanliga omkring strövande katten

För det är värre än så

Det är en varulv i fårakläder såvitt jag kan förstå

En som är ute för att döda

För hungrig som den nu är vill den ha lite föda

Och den bryr sig knappast om dennes offer

börjar att skrika eller ens blöda

För, för honom har människorna bara blivit till

en gröda

medan varulven för människorna bara har

blivit till en börda

Och om människorna inte stoppar honom i tid i natt

med en silverkula

så kommer han med all säkerhet inatt

ett nytt offer skörda...

Det är någon som smyger omkring därute i natten!

Ken Cassel
8/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-08 07:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ruskigt!
2014-06-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Varulvstrenden verkar outtröttlig i film o medier trots att de vistas ute är de inne. du fångade en nerv här.
2014-06-08

  Peter Stjerngrim VIP
Ett retroperspektiv på gårdagen
eller blott ett tecken på att du är lite vilse i såväl kalendertid som dygnsrytm? Natten till idag är redan efter tolvslaget Söndag
och denna dag är på god väg mot halvtid ...

... Varulvarna får man oavsett
hålla uppsikt på när fullmånen i hela sin härlighet lyser silvervit ...
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel