Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt himlen en eftermiddag i augusti



sandkristaller
längs din brunbrända
rygg



dina ögon
oceanblå
likt himlen
en eftermiddag
i augusti


din kyss
lika intensiv
som första gången
vi älskade



tiden brinner än
och vi med den



kom skynda älskling,
vi gömmer oss
en stund
och flyktar tiden




och älskar
om och om
igen




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-08 08:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
SÅ SÅ vackert!
2014-06-09

  Ola Rydberg
Åh vad härligt berör mig
lite extra just nu
2014-06-08

    Zernatiah
<3
2014-06-08

    ej medlem längre
Mästerverk. Vilka ord!!!
2014-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Fin metafor där med ögonen.
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell