Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hört på Nässjö central idag.


infrastrukturens makt

Tiden kan komma

att ändras

framåt

eller

bakåt




Fri vers av Bengt VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-09 08:32



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Härliga tider, strålande tider....
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP