Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

no 2 Alcudia

 

gå på stranden gå där
med bara fötter sanden
vattenranden
gröna vatten sanden ränder
strandens ränder

snäckskalen
skär in i foten krasar
blodet rinner
som var det
minnet mitt
och inte
ditt

jag såg en haj i vattnet
en liten mycket nära

det var då jag förvandlade mig till en flöjt - en Fehr och jag började tänka tanken att vika ut mig som ett djur
- ett snabeldjur i kvällningen




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Westin
Läst 274 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-09 11:44



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Häftigt flöde i orden!
2014-06-14

  Samuel E. Rajeus VIP
Metaforerna sätter sig perfekt.
Kraftfullt och vackert.
Tack.
2014-06-14

    ej medlem längre
Tilltalande i sitt mjuka - i det flytande och fantasirika.
2014-06-12

  Ingrid Trolle
Här finns det många bilder
som manar till eftertanke
Den sköna början
Såren
En liten haj
flöjten
och det tunga
snabeldjuret
Ett liv. Den i alla bemärkelser
erfarna människan
Fantastiskt!
2014-06-10

  Göran P Rödholm
Väldigt fint där i början. Orden och raderna sköljer in som vågor
2014-06-09

  Nanna X
fint hur dikten stillnar av i längre rader mot slutet - viker ut sig som ett snabeldjur i kvällningen
2014-06-09

    ej medlem längre
lekfullt skrivvandring på associationernas strand. det mest stilla bland bilderna, hajen, tilltalar mig mycket, skärpan i den bilden intill det fantastiska
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin