Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressen tar tag i dig


Pressar dig

Snurrar upp dig till den milda grad

För när du tittar på klockan så inser du att du inte

kommer att hinna med allt det som du hade

tänkt ta för dig idag


Stressen tar tag i dig

Pressar dig

Och det medan mobilen din ständigt ringer

och stör dig

För du kommer aldrig iväg

Kommer till skott

För när du sen äntligen är på väg så kommer du på

att du har glömt bort dina hemma nycklar

kvar på ditt jobb

Måste vända tillbaka

Så där tog det stopp

För där försvann ditt sista hopp om att hinna med

allting idag

Plus att du nu kommer att komma försent

att hämta upp barnen på dagiset där en viss dagisfröken

inte lär vara så speciellt glad...

Stressen tar tag i dig!

Ken Cassel
9/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-09 14:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Stressa är inte bra...........
2014-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
Usch...man blev stressad bara av att läsa texten...får ta några djupa andetag, så känns det nog bättre sen...fast bra beskrivet...
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel