Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken och blomman!


Kärleken är som en vacker förtjusande blomma

En av de där riktigt fromma

I alla fall så länge du vårdar den ömt

Vattnar den emellanåt så att den inte ska vissna

Men inte för mycket vatten heller då risken är stor

att den bara kommer att drunkna

Och det vill man väl inte

Så det är ju bara dumt...

Ken Cassel
9/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-09 14:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint ken!
2014-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
Fina tips...
2014-06-09

    ej medlem längre
Vacker tanke om kärleken.
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel