Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarminnen

Ett sommarglitter
På solnedgången stig

rabarberdoftande bris
Fyller minnet med minnen

Den stigen vill jag gå
Den brisen vill jag få

Med gräsgröna fötter
Nöter jag stigar

rabarberspår i vinden


De sommarstigar
Jag gör

Doftar

minnen




Fri vers av Dito VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-09 19:18



Bookmark and Share


  Angel of love
Sommar,så varmt och vackert skrivet.
2014-06-09

    ej medlem längre
Ljuvliga ord av sommar.
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP