Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett samtal; ord, ton, tankar om skönhet inre och yttre när man är över trettio, var finns det vackra..? kanske i åtrå som åldrats vackert?..hypnos..självhypnos..


nära samma önskan

de hade sina önskningar
de inte hade berättat för
någon - för de visste inte
om de var livsdugliga;
de ville röra vid varandra
och de ville vänta...tills
de var gifta...eller på
andra sidan jordklotet
så de inte skulle bli
stenade för sin kärlek
eller för att de ville röra
vid varandra. för att de
ville. i brist på någon
annan..? nej. för de
ville smälta i varandra,
de ville det så mycket.
och de visste inte varför
och ingenting om efter det.
efter det fanns inte.
den andra fanns -
och de längtade...





Prosa av Tarantaran
Läst 162 gånger
Publicerad 2014-06-09 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran