Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev till "Vild-Hasse" när han köpte mina två senaste böcker...


Ett brev till Vild-Hasse Korvarnas Konung

 

 

Vild-Hasse Vild-Hasse min vän

kommer du ihåg Gällivare än

Du beställde fyra citronremmar

och jag lyckades dig skrämma

Med en dikt hård och brutal

skrek jag som en landsfiskal

 

Här här har jag suttit

suttit och brutit

Ensam allena

som de klena

Hoppats på stöd

men funnit död

Tanken flyger

kanske den duger

Då kanske de kryper

fram de som dryper

Med försenade tårar

som ger en död kalla kårar

Död är kanhända

den enda hjälp de sända

 

De två sista raderna

viskade jag sakteliga

 

Du sa den var bra och undra vem som skrivit den

Jag sa att det var jag och du undrade om jag kunde skriva ner den

 

Kommer du ihåg?

 

Här får du min nya bok

hoppas du inte fått nog

 

          




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 956 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-09 22:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vild-Hasse är en rolig figur.
Fin dikt till din vän!
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP