Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskande sommarvindar.

 

Jag känner det i luften.

Den varma vinden är kärlek, den som sveper kring min kropp och gör att jag ler.

Jag känner mig varm.

Det blåser in kärlek i min mun när jag andas.

Lyfter mina armar

Ler
Njuter
Älskar
Strålar

Jag skrattar och dansar på moln,för jag älskar känslan av din kärlek som snurrar runt min kropp.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 292 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-06-10 09:39



Bookmark and Share


  ULJO
Väl förmedlat
2014-06-12

  ResenärGenomLivet VIP
Fin beskrivning av när man känner livet i sej...
2014-06-12

  Maria Sundelin VIP
Härlig liknelse
Kramar
2014-06-11

    ej medlem längre
Man vill svepas iväg med dig och uppleva allt som du gör.
2014-06-10

    ej medlem längre
Väldans vackert skrivet. Det är så man känner kärleken i vinden när man läser. :)
2014-06-10

  Lars Hedlin
Värmen sprids med kärlekens ord! ;)
2014-06-10

    Dan Myrbeck
Bra som vanligt!
2014-06-10

    ej medlem längre
Dina vackra ord lyser och värmer.
2014-06-10

    ej medlem längre
Känsla av lycka och kärlek i dina ord.
Väldigt fin!
2014-06-10

  AstridElisabet
Vackert och varmt! Härlig känsla! :)
2014-06-10

    ej medlem längre
En underbar känsla..jättefin text..
2014-06-10

  Rise Little One
Enjoy the feelings :)
2014-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Härlig, livsbejakande text.
2014-06-10

    basen
Vackert!
2014-06-10

  Connie
Å vilken kärlek, livslust och glädje som utstrålar från denna underbara text!
2014-06-10

  louisegirl
Underbar..
Med dina varma ömma ord <3
2014-06-10

    ej medlem längre
Så skall var kvinna känna livet!!
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love