Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En visselblåsares inre röst

 

Krafterna tryter

ens inre ryter

Ge inte upp

tänk inte så, stopp

 

Strunta i förlorade vänner

de var inga sanna själsfränder

Du vet vem du är

även om ingen håller dig kär

 

Låt aldrig din ärlighet

böja sig för någon överhöghet

Var alltid likadan

ensam och sann

 

Skriv, säg vad ditt inre ser

och om en enda inser

Så har du gjort ditt

med din röst, din skrift

 

Godhet är inte att mjäka med

godhet är att vilja väl

Oavsett svarens banningar

tillhör sanningen fortfarande sanningarna




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-10 10:52



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
that's much more to do Assessment of language skills oral communication.
when you are being a superior there is not true friend over there.
but you are still in the same positive position.
but over there is about envy.
2014-06-10

    ej medlem längre
Det är att vara stark - att inte ge upp för alla motgångar
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP