Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatar den jäveln!

Slå honom i ryggen, då han inte ser.
Sparka på honom, när han ligger ner.
Förstör hans ansikte, se till så att han aldrig ler.
Aldrig mer!
Använd vapen, järnrör och kniv.
Var snabb, var intensiv.
Misshandla den jäveln, förstör hans liv!




Fri vers av La Luna
Läst 363 gånger
Publicerad 2004-08-27 20:59



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Gillar texter med rå ilska som denna.
Bra rimmat, jag pillar lite i förslag,
kanske blir det en annan rytm.

Slå han i ryggen, då han inte ser.
Sparka på honom, när han ligger ner.
Förstör hans ansikte, se han aldrig mer ler.
Använd vapen, järnrör och kniv.
Var snabb, var intensiv.
Misshandla den jäveln, förstör hans liv!
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

La Luna